TAKİP ET & ONAYLA

Translate

16 Aralık 2012 Pazar

Off bu gün yine PAZARTESİİİİİ..."ne yapmalıyız"



Nedir bu Pazartesi sendorumu?? Hepimizin yaşadığı,günümüze yasnsıyan, gece yatağa girdiğimizde bile "off  yine Pazartesi,"dedirten :).............


Aslında işini çok seven,işinde en profesyonel olarak bilinen kişiler dahi bu sendromu yaşıyor.
Pek çoğumuz yıllardır pazar akşamı başlayan, tatsız ve oldukça rahatsız edici bir stres türü ile boğuşuyor son tatil gününmüzüde kendimize zehir ediyoruz..
Peki, neden kimileri haftanın ilk günüyle barışık yaşayabilmenin yollarını keşfedebilmişken, diğerleri takvimden silinmesini isteyecek kadar pazartesiden nefret ediyor?
Belki de sorun, haftanın günlerinde değil de, kişinin yaptığı işten, kendi iç dünyasından da kaynaklanıyor olabilir, iş yerinde ve ofiste yaşanan sorunlar, bir süre sonra yapılan işten zevk almanızı engelleyebiliyor ve bu işi sadece para kazanmak için yaptığınızı düşünmenize neden olabiliyor.
Minik bir çözüm:Pazartesi günleri iş yerine en güzel giysiler, en hoş makyaj ve kısa bir yürüyüşün ardından gidilebilir. Böylelikle gün boyu alınacak iltifatlar o günün ilk iş günü olduğunu kişiye unutturacaktır. 
veya;
Pazartesi iş çıkışlarında biraz daha sosyal aktivitelere yönelmek. Eğlenceli geçen pazartesi akşamları, böylelikle ayrı bir önem kazanabilir. Bu da pazartesi gününe duyduğunuz antipatinin tamamıyla unutulmasını sağlayabiliyor.
Hayata hep gülümzeyin pazartesi,salı veya herhangi bir günün sizin güzel enerjinizi emmesine izin vermeyin..SİZ HARİKASINIZ,MUHTEŞEMSİNİZ YAŞADIĞINIZ HER GÜN SİZE YENİ BİR UMUT VE YENİ HEYECANLAR GETİRECEKTİR..PAZARTESİLERİ SEVİNN EMİNİM O SİZİ SEVİYORDU:)) gökçe

1 yorum: