TAKİP ET & ONAYLA

Translate

22 Aralık 2012 Cumartesi

CİLDİNİZDE SARKMA SORUNU VEYA SİVİLCE SORUNU MU YAŞIYORSUNUZ??

OCAK AYINDA %50 İNDİRİM İLE..

OCAK AYINDA %50 İNDİRİM İLE..

OCAK AYINDA %50 İNDİRİM İLE..
Kapsamlı kozmetik araştırmalarBioclinic, cilt bakım uzmanlarından oluşan çok uluslu bir ekibin beş yıllık çalışmaları sonucu ortaya çıktı.

Fark yaratan teknoloji
Bioclinic ürünlerindeki Retinol, Hyaüronik Asit ve Toparlayıcı Peptid, cilt hücrelerinin onarılmasına ve yenilenmesini hızlandırmaya yardımcı olur.
Yeni nesil yaşlanma karşıtı bakım
Cildin dermal tabakasını hedefleyen Bioclinic, yaşlanma karşıtı cilt bakımında yenilikçi bir çözüm sunuyor.

Bioclinic Sivilceye Meyilli Yetişkin Ciltler için Gündüz/Gece Kremi
Hijyenik pompalı şişede, sivilceye meyilli ciltler için etkili gündüz/gece bakımı. Formülündeki Centella Asiatica ve Salisilik Asit sayesinde gözenekleri temizler, sivilceleri hedefler ve sivilce izlerini gidermeye yardımcı olur. Sabahları ve akşamları yüzünüzü temizledikten sonra özellikle sivilceli alanların üzerine uygulayın. Komedojenik değildir - gözenekleri tıkamaz. Tüm cilt tipleri için uygundur.


Bioclinic Toparlayıcı Konsantre Gündüz Kremi

Saf retinol içeren konsantre toparlayıcı gündüz kremi. Cildin savunma mekanizmasını korumak için SPF 15 içerir. Sarkmış cilt için güçlü ve uzun süreli anında toparlayıcı etki sağlamaya yardımcı olur. 

Bioclinic Toparlayıcı Ekstra Onarıcı Gece Kremi

Saf Retinol içeren besleyici toparlayıcı gece kremi sarkmış ciltlerde hücresel düzeyde etki ederek derinlemesine toparlayıcı etki gösterir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder