TAKİP ET & ONAYLA

Translate

28 Aralık 2012 Cuma

ADIM ADIM YENİ YIL MAKYAJ..

Giydiğimiz, saçımız ve makyajımız bir bütünün parçalarıdır. Biri eksik ya da hatalı olursa tüm güzelliğimizi gölgede bırakabilir. Bu sebeple yılbaşı için seçtiğimiz kıyafete yakışır bir makyaj için ORİFLAME ürünleri ile  Yılbaşı koleksiyonuna göz atmanızı tavsiye ederim.  Koleksiyon şık hediye kitleri ve metalik tekstürdeki ürünleri ile dikkat çekiyor.

Makyaj fırçası makyajın en temel aksesuarıdır. Makyaj fırçanız yoksa yada eksikse ORİFLAME ‘in çıkardığı Yılbaşı setleri hem uygun fiyatı hemde göz alıcı tasarımıyla  iyi bir tercih olacaktır.

Oriflame kataloğuna ulaşmak isterseniz lütfen gokceunalan@gmail.com mail adresine adınızı adresiniz ve telefonunuzu göndermeniz yeterli olacaktır..

Ten makyajı
Fondöteni tüm yüze uygulayın. Ardından makyaj bazı uygulayarak makyajın kalıcı olmasını sağlayın. Mat makyaj bazını, isterseniz fondötenden önce, isterseniz fondöten ile karıştırarak, isterseniz de tek başına rahatlıkla kullanabilirsiniz. Tek başına kullanıldığında mat ve sağlıklı bir cilt görünüm sunan bu ürünler, ciltteki gözenekleri ve kusurları gizliyor. Makyajın daha uzun süre kalıcı olmasına da yardımcı oluyor. Sabahın ilk ışıklarına kadar devam edece yılbaşı eğlencesi için yerinde bir tercih olur. Ten makyajını sezon renklerinde bir allık ile tamamlayın.
Göz makyajı
Gözaltı kapatıcısı, gece boyunca aydınlık gözler için ideal bir ürün… ORİFLAME Gazlı kalem şeklindeki Eyeliner ile kusursuz gözler hayal olmaktan çıkıyor! Eye-liner çekmekte zorlanan kadınların kurtarıcısı olan ORİFLAME gazlı kalem şeklindeki eye-liner  tek harekette uygulanabilme rahatlığıyla işinizi kolaylaştıracaktır. Bu pratik ürün gizemli, dramatik ve kalıcı bir görünüm sunuyor. İyi bir göz makyajının önemli noktalarından olan kaşlarınızı, ORİFLAME kaş seti ile düzeltin. Göz altlarındaki yorgunluk izlerini kapamak için ORİFLAME ‘concealer’ uygulayın. Son olarak göz makyajınızı uzun ve çarpıcı gösteren maskarayla tamamlayın.


Yanaklar
Ten ve Göz makyajımızı tamamladık sıra geldi yanaklarımızı renklendirmeye. ORİFLAME top allıkları veya allık tozları ile yanaklarınız istediğiniz tonlarda olacak sizi dilediğiniz saate kadar renkli bir şekilde götürecektir..

Dudaklar
Dudak şekliniz ve kontürünüz çok düzgün ise çok parlak renkler kullanmaktan kesinlikle sakınmalısınız, bu gibi güzel dudak ve kontüre sahip kişiler mat rujları tercih etmelidir..ORİFLAME ruj serisinde oldukça fazla dilediğiniz renk ton ve parlaklıkta ruj seçenekleri bulunmaktadır..

Tüm güzelliklerin sizlerin olsun...
Gökçe ÜNALAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder