TAKİP ET & ONAYLA

Translate

19 Aralık 2012 Çarşamba

MAKYAJDA SİHİRLİ KOLAY DOKUNUŞLAR...








İşte ORİFLAME ürünleri ile yeni yıla sihirli dokunuşlar,minik tüyolar ile girelim....

ORİFLAME TÜYOLARI

Pürüzsüz bir ten yaratmak için ten renginize uygun olarak seçtiğiniz ORİFLAME BEAUTY EVERLASTİNG fondöteni tüm cildinize uygulayın Gözaltlarının daha aydınlık olması için ORİFLAME BEAUTY KAPATICI KİT fondötenin üzerinden uygulanmayı tavsiye ediyor. 

Cildi daha mat hale getirmeyi arzu edenler de fondötenin üzerine GİORDANİ GOLD MİNERAL THERAPY pudrayı uygulayabilirler. Son olarak; GİORDANİ GOLD FESTİVE BÜYÜLÜ TOP allığı ise belli belirsiz uygulayın, bu doğal görünümlü kalıcı allık ile feminen bir ışıltı elde etmek mümkün.

Kaşları ise varsa boşlukları ORİFLAME BEAUTY KAŞ SETİ ile doldurduktan sonra kaş fırçası ile şekillendirilip sabitleyin Kaşlarınız ister göze paralel düz şekilde ister daha kavisli olsun; KAŞ SETİ ile desteklerseniz daha doğal ve etkileyici bir görünüm sağlarsınız. 

Ardından ORİFLAME BEAUTY EYELİNER  ile gözün etrafı belirgin bir şekilde çerçevelendirilir ve gözün alt kısmına ORİFLAME PURE COLOUR TEKLİ SİYAH far sürerek bakışlara derinlik katabiliriz. 

Daha Uzun ve daha hacimli kirpikler için dilerseniz ORİFLAME BEAUTY TAKMA KİRPİK SETİ veya takma kirpik etkisi yaratan  ORİFLAME BEAUTY 2FX maskaranızı en dipten uçlara kadar 2-3 kez uygulayabilirsiniz.

Dudaklarınızın kusursuz ve parlak görünmesi için GİORDANİ GOLD JEVEL RUJ ve mükemmel tamamlayıcısı GİORDANİ GOLD DUDAK KALEMİ ile mükemmel rengin ışıltısıyla göz kamaştıracaksınız.

İYİ EĞLENCEELER,İYİ SENELEER :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder