TAKİP ET & ONAYLA

Translate

18 Aralık 2012 Salı

DİN DİL IRK FARKEDER Mİ? ÖLEN MİNİCİK BİR ÇOCUK OLDUKTAN SONRA :(



Bu nasıl bir şey çok üzüldüm,allah sabır versin neresi olursa olsun böyle bir şeyi yaşamayı kimse haketmiyor..
Siyah giyimli ve üzerinde çelik yelek olan saldırgan, yanındaki iki silahla etrafa rastgele ateş açtı.
ABD polisinin yaptığı açıklamaya göre; olayda 20'si çocuk 26 kişi hayatını kaybetti. Yaşamını yitiren çocukların yaşlarının 5 ile 10 arasında değiştiği öğrenildi.
Otizim hastası olduğu öne sürülen saldırganın intihar ettiği belirtiliyor.
Henüz resmi makamlarca doğrulanmayan bazı iddialara göre; zanlının annesi de okulda öldürülenler arasında bulunuyor. Bazı kaynaklar ise saldırganın, annesini okul baskınından önce öldürdüğünü belirtiyor.
EVİNDE CESET BULUNDU Güvenlik güçleri saldırıyla ilgili inceleme başlattı. Zanlının evine baskın düzenleyen polis ekipleri, burada da bir cesetle karşılaştı. Cesedin saldırganın babasına ait olduğu iddia edildi.
Ayrıca, olayla ilgisi olduğu iddia edilen bir kişi de gözaltına alındı.

AĞABEY KATİL İLAN EDİLDİ
Olayla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmaması bilgi kirliliğine neden oldu. ABD basınının katil olarak resimlerine yer verdiği 20 yaşındaki Ryan Lanza isimli kişinin, saldırgan değil, saldırganın başka bir eyalette yaşayan ağabeyi olduğu ortaya çıktı.
OBAMA VALİYİ ARADI Konuyla ilgili gelişmeleri yakından takip eden ABD Başkanı Barack Obama, Connecticut'taki okula yönelik silahlı saldırıyla ilgili Connecticut Valisi Dan Malloy ile telefon görüşmesi yaptı.
Beyaz Saray Sözcüsü Jay Carney, Obama'nın, Vali Malloy ile görüşerek, olayla ilgili son bilgileri aldığını ve hayatlarını kaybedenler için başsağlığı dilediğini bildirdi.
Carney, Obama'nın Beyaz Saray İç Güvenlik Danışmanı John Brennan'dan da saldırıyla ilgili brifing aldığı ve gün içerisinde son gelişmelerle ilgili bilgilendirilmeye devam edeceğini belirtti.
Jay Carney, bugün saldırıyla ilgili bir açıklama yapması beklenen Barack Obama'nın, FBI Direktörü Robert Mueller ile de telefon görüşmesi yaptığını kaydetti.
ÜNİVERSİTE BASKININDA 32 KİŞİ ÖLMÜŞTÜ Ülkede benzer saldırılar daha önce de yaşanmıştı.
En son geçen Temmuz ayında 'Batman Dark Knight Rises' filminin gösterimini basan silahlı saldırgan 12 kişiyi öldürmüş, 58 kişiyi de yaralamıştı.
2007 yılında ise ABD’nin en saygın devlet üniversitelerinden Virgina Tech’in Blacksburg kampüsünde bir öğrencinin düzenlediği silahlı saldırıda 32 kişi hayatını kaybetmişti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder