TAKİP ET & ONAYLA

Translate

8 Ocak 2013 Salı

MERHAMET!!!! HEPİMİZDE VAR OLAN BİR DUYGU DEĞİL Mİ?


Havalar soğuk, yağışlar çoktan başladı. Birçok dostumuz sokaklarda, üşüyor, aç. Onlara yardım edelim. İşte burada size birkaç öneri. Hep beraber uygulayalım…
- Sokak hayvanları için dışarıya koyulan suların içine 1 damla zeytinyağı damlatmak soğuğa karşı dirençlendirir.
- Arabanızı çalıştırmadan önce tekerlek ya da motorunuzda bir kedi olup olmadığını mutlaka kontrol edin.
- Mahallenizde öncü olun, herkesin evinde pişen yemeklerinden artıklarını toplayarak birkaç kaba ayırarak parklara, kuytu köşelere koyun.
- Yaralı ve hasta olduğunu düşündüğünüz yavru ya da büyük bir köpek, kedi görürseniz, en yakın belediyeye haber verin. Özel bir kliniğe de götürebilirsiniz ve daha sonra da takipçisi olmayı unutmayın.
- Yeriniz müsaidse içine girebilecekleri ve soğuktan onları koruyacak kartondan sığınaklar yapın.
- Apartmanızın kazan dairesine, apartmanın da onayını alarak soğuktan ve yağıştan ıslanmış özellikle kedileri alıp bakabilirsiniz.
 Bazılarımızın evinde baktığı sıcacık evde yaşayan yemeği önüne konulan hayvan dostlarımız var. Onlar çok şanslı. Ama dışarda yaşayan bir sürü yardıma muhtaç canlılar var. Onlar için küçücük bir iyilik yapmak onları sokaklardan kurtarmaz belki ama bu soğuklarda onların birazcıkta olsa üşümelerini engellemek ve açlık çekmemeleri için hayvan dostlarımıza yardım edebiliriz. Hayvan sevin veya sevmeyin hepimiz içimizde bir vicdan taşıyoruz. Onlarda birer canlı ve bize  ihtiyaçları var. Lütfen duyarsız kalmayın.


1 Ocak 2013 -31 Ocak 2013 tarihleri arasında “bakras.com.tr” adresinden yapacağınız alışverişlerin %10’nu sokak hayvanlarının tedavisinde kullanılmak üzere HAYSEV’e bağışlanacaktır.
İyi alışverişler..
BAKRAS WEB SİTESİ: bakras.com.tr

Pratik ve şık çözümler sunan çantalar arayan kadınlar için özel olarak üretilen BAKRAS çantaları, şık tasarımlara sahip olmasının yanında, daha çok işlevselliği ile de öne çıkıyor. Bakras; sade bir çanta koleksiyonu değil, taşımayla ilgili pratik çözümleri aktif kadının yaşamına sunan önder bir marka.
Bakras Çantanın mimarı Başak Kızılkaya, Haysev Dergisinin Ocak Ayı Sayısında bizlerle olacak. Bakras’ın nasıl var olduğundan, hayvanların hayatındaki önemi üzerine keyifli bir sohbette bizlerle buluşacak..
Hayatınızı kolaylaştırmak ve bir sokak hayvanının tedavisinde sizinde payınız olmasını isterseniz hiç zaman kaybetmeyin deriz.
1 Ocak 2013 -31 Ocak 2013 tarihleri arasında “bakras.com.tr” adresinden yapacağınız alışverişlerin %10’nu sokak hayvanlarının tedavisinde kullanılmak üzere HAYSEV’e bağışlanacaktır.
İyi alışverişler..
BAKRAS WEB SİTESİ: bakras.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder